Хіти тижня. "И Вовааа такой молодой, и юный октябрь впереди": У мережі підняли на сміх любительський портрет Зеленського (фото)

У соцмережах жартують над портретом Володимира Зеленського, намальованим одним з його прихильників, 27-річним Захаром Сідляровичем з Мінська. Фотографією портрета поділилися на сторінці спільноти "Рагу.лі", повідомляють Патріоти України.

"Молодий Хазанов?", "На грузина схожий", "Чому поруч немає Богдана?", "Індійські кінематографисти в чергу шикуються з пропозиціями головних ролей", "Це конкурсна робота на здобуття посади в Мінкульті?) Може потягнути на заступника міністра", "Так це ж наш український Ван Гог", "Хороший хлопчик Захар. Старався. і губки, і оченята, і локон пристрасті, і легка така неголеність.... А погляд, погляд!! Мачо! ", - пишуть коментатори.

На своїй сторінці в Instagram автор публікує портрети відомих артистів.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...