Хіти тижня. "Игорь Валерьевич, фильтруйте базар!": Ветерани російсько-української війни звернулися до Коломойського (відео)

Патріоти порадили олігарху "не загравати" із росіянами.

Представники "Руху ветеранів України". Фото: Фейсбук.

Представники Руху Ветеранів України та правої спільноти Дніпра зібралися поряд з Дніпропетровською обласною державною організацією аби висловити свій протест у зв’язку з неоднозначними, як вони вважають, висловлюваннями мільярдера Ігоря Коломойського з приводу стосунків з Росією. Акція відбулася ввечері у п’ятницю, 15 листопада 2019 року. Про це повідомляється на сторінці організації у Facebook, передають Патріоти України.

«Рекомендуємо олігарху не загравати із росіянами та не розповідати нам про «повернення до братських відносин», у форматі будь-яких можливих союзів або іншої форми співпраці із окупантами української землі. Ми, ветерани російсько-української війни, цього ніколи не дозволимо! Ні Коломойському, ні будь-кому іншому!», – зазначається у повідомленні. При цьому молоді люди скандували: «Ігор Валерійович, фільтруйте базар!».

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...