Хіти тижня. "Их нравы": Актор з "Інтернів" влаштував у Москві різанину

Джан Бадмаєв зумів пошкодити незнайомцю шкіряну куртку, після чого його скрутили співробітники безпеки столичного метро.

Російський актор, відомий за серіалами "Інтерни" і "Кухня" Джан Бадмаєв напав на перехожого на станції метро "Театральна" в Москві, передають Патріоти України.

За даними телеканалу "РЕН ТВ", 5 серпня він із розмахом відсвяткував день народження і відправився додому в нетверезому стані, коли сталася ця подія. "У п'яному вигляді він напав на чоловіка в підземці. Він зумів пошкодити незнайомцю шкіряну куртку, після чого його скрутили співробітники безпеки столичного метро. Вони доставили актора в відділення поліції", – йдеться в повідомленні.

За даними УВС на Московському метрополітені, щодо Бадмаєва склали протокол про хуліганство. Після того, як актор протверезів, він вибачився перед правоохоронцями і своєю жертвою.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...