Хіти тижня. "Их нравы": Поліцаї Путіна наробили селфі на фоні трупів росіян

Фото знайшла дружина одного з правоохоронців, яка запідозрила чоловіка в зраді.

Пуришева і Горнєєв

У Росії начальник карного розшуку відділу МВС Московського району Щукино В'ячеслав Горнєєв і його підлегла Тетяна Пуришева зробили селфі на фоні тіл померлих людей з судового моргу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За таку витівку поліцейських і ще трьох їхніх начальників звільнили з правоохоронних органів, повідомляє пресслужба МВС РФ. Поліцейських звільнили "в зв'язку з вчиненням проступку, який ганьбить честь співробітника органів внутрішніх справ".

Фото Горнєєва і Пуришевоє знайшла дружина майора , яка запідозрила чоловіка в зраді.

У морг, де була зроблена ця фотографія, Пуришеву направляли для роботи з непізнаними тілами – вона повинна була знімати відбитки пальців, встановлювати прикмети і шукати їх по різних базах. У день, коли було зроблено фото, Пуришева і Горнєєв були разом.

Дружина поліцейського, після виявлення знімка, вирішила йому помститися і відправила фотографію журналістам і керівництву ГУ МВС по Москві.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...