Хіти тижня. "Их нравы": У Підмосков'ї жінку вбили на дитячому майданчику серед білого дня (відео 16+)

Нападник завдав молодій матері не менше 20 ножових поранень і втік із місця злочину.

У місті Раменське в Підмосков'ї (Росія) жінку вбили на дитячому майданчику прямо на очах у маленької доньки. Про це з посиланням на ГУ МВС по Московській області пише ТАСС, передають Патріоти України.

Нападник завдав молодій матері не менше 20 ножових поранень і втік із місця злочину. "Інцидент трапився на Лісовій вулиці. Чоловік завдав жінці ножове поранення на дитячому майданчику і зник. Постраждала в результаті померла", – розповіли в поліції.

Як уточнює Tekegram-канал Mash, загиблу звали Наталя Басова і працювала вона в дитячому садку. Їй було 26 років, а доньці – п'ять. У вбивстві підозрюють колишнього чоловіка жінки, який, імовірно, накинувся на неї в ході сварки.

"Вони щось кричали, чоловік нецензурно говорив. Ударив її по щоці, а потім ще і ще. Чоловік сів у білу машину і поїхав. А дівчина впала і полилася кров. Ми в шоці – він зарізав її", – розповіла мешканка одного з будинків на Лісовій вулиці.

За даними поліції, автомобіль чоловіка знайшли у підмосковному Ногінську, однак самого підозрюваного в ньому не виявилося. За фактом вбивства порушили кримінальну справу і ввели план "Перехоплення" для розшуку вбивці.

Поліція оточила лісосмугу, в якій сховався чоловік. В ході спецоперації його вдалося затримати. "Зловмисник чинив активний опір. Відомо, що підозрюваного звуть Артем Шустов, він 1981 року народження", – повідомили правоохоронці.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...