Хіти тижня. З любов'ю від монополіста: Vodafone вчергове підвищив свої тарифи за стільниковий зв'язок

Vodafone з 11 лютого підвищив вартість деяких своїх річних тарифних планів. Зокрема, на кілька сотень гривень зросла вартість послуги "Рік без абонплат" у межах цих тарифів, зазначають Патріоти України.

Вартість пакету послуг SuperNet Start для абонентів Vodafone з 11 лютого підвищено на 145 гривень, SuperNet Pro – на 205 гривень, а SuperNet Unlim – на 300 гривень.

Наприклад, тарифний план SuperNetStart зріс у ціні до 1645 грн на рік, вартість SuperNet Pro зросла до 2255 грн на рік, тобто на 205 грн на місяць. Тариф SuperNet Unlim раніше коштував 3120 гривень на рік, а тепер – 3300 гривень, а за місяць користування послугами, що входять до цього тарифного плану, користувачі платитимуть 300 грн замість 260 грн.

Причиною підвищення цін на тарифи Vodafone назвали збільшення витрат компанії на власний розвиток.

Нагадаємо, що послуга "Рік без абонплат" полягає в тому, що абонент Vodafone може підключити тариф на 12 місяців, оплатити його, та отримати ще місяць користування мобільними послугами абсолютно безкоштовно.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...