Хіти тижня. З Мордору теж можуть погнати "ср*ними мітлами": Як Maruv підвела росіян з концертом

Українська епатажна співачка Анна Корсун (виступає під сценічним ім'ям MARUV), яка нещодавно отримала премію MTV Russia, зірвала концерт в російській Уфі.

Співачка повинна була прилетіти на Урал в якості спеціального гостя на святкуванні дня народження Радіо Energy, передають Патріоти України.Однак в аеропорту артистці стало погано. У Instagram Stories MARUV звернулася до російських фанів і закликала їх берегти своє здоров'я. «Дорогие друзья, Уфа, все, кто сегодня собирались прийти на фестиваль Energy, на мое выступление. К сожалению, меня там не будет. Мне стало очень плохо на пересадке, вот я нахожусь сейчас в аэропорту. Я, к сожалению, даже вот не вылетела к вам», — сказала вона.

При цьому Ганна закликала краще стежити за своїм здоров'ям, спати «нормальну кількість годин» і нормально харчуватися.

Разом з тим не всі глядачі концерту повірили у виправдання гості.

«Продержали зрителей в ожидании целый час и ничего не сообщили, чтобы люди потратились в баре», — обурився один з них.

«Думаю, что она изначально не собиралась прилетать к нам», — припустила користувачкаі з ніком nikolaevkris.

«Эх, Аня, Аня! За 1,5 месяца купили билеты, нашли с кем оставить детей, так хотели побывать на твоем концерте. А ты… «я прийшов, тебе нема, підманула, підвела», — поскаржилася alissinia, зазначивши, що квитки були недешеві.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...