Хіти тижня. З порожньої картки українця списали кошти: У "ПриватБанку" розповіли, що сталося

Як пояснив клієнт, з його картки для безпечної оплати в інтернеті, були списані кошти, яких там не було.

У жителя України з порожньої карти ПриватБанку були списані кошти. Як написав потерпілий користувач на сайті "Мінфін", гроші зникли з карти з нульовим балансом. Він звернувся до представників банку з проханням роз'яснити ситуацію, повідомляють Патріоти України.

Як пояснив клієнт, з його картки для безпечної оплати в інтернеті, були списані кошти, яких там не було. "Так не буває, (карта була тільки для здійснення безпечних виплат через інтернет, як це і рекламується банком) прошу пояснити, як таке сталося, а також чому відсутнє інформування про таку безглузду подію. Виходить, що можна зняти гроші з віртуального рахунку, на якому грошові кошти відсутні", - написав клієнт у своїй скарзі.

В ПриватБанку відреагували на скаргу клієнта і пояснили, як могло статися списання коштів. Вони зазначили, що клієнти часто залишають дані своєї картки на сторонніх сайтах. При цьому клієнти проходять авторизацію і дають згоду на подальше списання коштів з цієї карти без додаткового дозволу.

"В подібній ситуації, відв'язати картку можна в особистому кабінеті даного сайту або сервісу", - повідомили представники банку. Також вони звернулися до клієнта і пообіцяли перевірити платежі по даній карті, і опротестувати списання коштів за результатами збору інформації.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...