Хіти тижня. "З повагою, йдіть на х*й": Соколова яскраво відповіла росіянам на мрії про розвал України (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова кумедно потролила кремлівського пропагандиста Дмитра Куликова, який заявив, що Україна повинна створити нову країну, де росіянам буде комфортно, передають Патріоти України.

Жорстку відповідь на його спіч вона показала в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою" і нецензурно послала всіх прихильників окупації України.

"Ура, дочекалися, нарешті з'явилося рішення всіх наших українських проблем! Бачите, як у росіян виходить – щоб їм в Читі комфортно жилося, треба розвалити і перезібрати свою державу. Я ж уже пропонувала – Київську Русь відтворити, зібрати Білоукроказазузію. Але якщо вам не подобається, у мене є ще варіант – створимо республіку Ідіть на х*й", – сміється з окупантів телеведуча.

"Ви такі до нашого кордону наближаєтеся, а там написано: "Ласкаво просимо, ідіть на х*й!". Причому для всіх країн світу ми залишимося Україною, а винятково у нашому з вами дипломатичному листуванні ми поміняємо: "На жаль, ми більше не хочемо купувати у вас ваш газ – з повагою, йдіть на х*й!", "Крим завжди був, є і буде нашим – з повагою, йдіть на х*й, Гоголь – український письменник – йдіть на х*й", – постібалася з росіян Соколова.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...