Хіти тижня. За дивних обставин прямо на сцені помер відомий співак

Команда артиста в шоці від того, що сталося.

Білоруський співак Василь Бущик, більш відомий під псевдонімом Леонардо, помер у віці 35 років на сцені при дивних обставинах. На даний момент причину смерті встановлюють експерти, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Лео проводив презентацію в санаторії "Придніпровський", який знаходиться в Рогачевському районі. Під час презентації все і сталося. Він узяв мікрофон - і впав на підлогу без свідомості. Перестав дихати", - розповів помічник артиста Едгар Ширко.

Він додав, що швидку допомогу викликали відразу і медики прибули через 15 хвилин. До їх приїзду Леонардо намагалися надати допомогу працівники санаторію. А потім ще півгодини лікарі намагалися реанімувати співака, але безрезультатно.

Ширко наголосив, що проблем зі здоров'ям у артиста не було, він стежив за собою і версія про можливий удар струмом поки не підтвердилася. "Про те, що його вдарило струмом - це поки не точно. Але, напевно, це і було причиною. Адже людина була здорова, - стежив за собою, не мав проблем з серцем і тиском... Тіло забрала міліція. Робитимуть розтин, і точну причину смерті повідомлять вже пізніше", - пояснив Ширко.

Василь Бущик раніше виступав з іншими відомими артистами, але два роки тому почав свою сольну кар'єру і користувався успіхом у молоді. Також він був учасником багатьох проектів для молодих вокалістів у Білорусі і в Україні, таких як "Народна зірка України", "Голос", "Академія талантів", "Фактор А".

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...