Хіти тижня. За гратами прожив два дні: У Вінниці жорстоко розправилися із педофілом

У Вінницькій колонії №1 убили підозрюваного в згвалтуванні 7-річної дівчинки. Факт смерті 59-річного ув'язненого в стінах СІЗО підтвердили в прес-службі прокуратури Вінницької області, повідомляють Патріоти України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 КК України (умисне вбивство). З'ясувалося, що НП трапилася 13 липня. Інші деталі справи поки не розголошують. Розслідування проводять слідчі Державного бюро розслідувань. Ситуацію там поки що не коментують.

Нагадаємо, про зґвалтування дитини 9 липня повідомив начальник кримінальної поліції – заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Як згодом уточнили у відділі комунікації поліції Вінницькій області, трапилося все 8 липня. Людина, яка має ознаки психічної хвороби, схопила 7-річну дівчинку, яка гралася на вулиці з 9-річною сестрою, і поволокла за гаражі.

11 липня міський суд Вінниці заарештував чоловіка на 60 днів без можливості внесення застави. За два дні його вбили. Відзначимо, що підслідні і засуджені за подібними статтями в місцях позбавлення волі часто самі зазнають насильства.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...