Хіти тижня. За космічний гонорар у космічному костюмі: 60-річна Мадонна вразила "Євробачення" зухвалим номером (фото)

Культова поп-діва стала "родзинкою" гала-концерту пісенного конкурсу Євробачення-2019, який відбувся в суботу, 18 травня.

В гранд-фіналі Мадонна представила дві пісні: хіт "Like A Prayer" 1989 року випуску і новий сингл "Future", який виконала з репером Quavo, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Артистка підкорила зухвалим і провокаційним номером, де відзначилася декораціями з релігійними елементами, що стало певною проблемою для організаторів (вони турбувалися за реакцію католицької церкви).

Під час виконання треку "Future" співачка трохи роздягнулась і виступала в сукні з прозорим подолом. В цілому ж, вбрання Мадонни були досить скромними, на відміну від її номера.Відзначимо, за виступ на Євробаченні світова поп-діва Мадонна запросила космічний гонорар - 1,35 млн доларів. При цьому зірка також доставила масу проблем організаторам. Зокрема, з Мадонною до останнього моменту не могли підписати контракт. Документ був підписаний менш, за дві доби до виступ.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...