Хіти тижня. За секунду до..: Популярна блогерка через бажання зробити селфі розтрощила собі руки та ноги (фото)

Популярна блогерка, 23-річна Алекса Терразас із Нуево-Леона вирішила зробити екстремальне фото на перилах і впала вниз із висоти 23 метрів.

Як повідомляє Daily Mail, вона не трималася руками, коли виконувала позу з йоги на камеру вниз головою, у результаті чого зірвалася з балкона, передають Патріоти України.

Цей момент за секунду до падіння встигли зафіксувати. Дівчину госпіталізували з розтрощеними руками, ногами, стегнами і пробитою головою. В операційній вона провела 11 годин, перш ніж медики змогли привести її до норми, наскільки це взагалі можливо з такими травмами.

Блогерка була в критичному стані, коли її доставили до лікарні. Пізніше її стабілізували. За словами лікарів, Терразас не зможе ходити мінімум три роки після невдалого експерименту.

Тим часом, поліція перевірила перила балкона і не виявила будь-яких неполадок. Сусіди дівчини розповіли правоохоронцям, що подібні трюки вона виконувала неодноразово.

Алекса Терразас

Будівля, в якій сталася трагедія


З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...