Хіти тижня. За що боровся, на те і напоровся: На Одещині власник автомийки застрелив рекетира (фото 12+)

В Одеській області у селищі Лиманське Роздільнянського району в п'ятницю, 26 березня, застрелили чоловіка. Інцидент трапився близько 16:00 внаслідок конфлікту. Між власником автомийки та двома чоловіками почалася сварка через те, що останні вимагали вигаданий борг, повідомляють Патріоти України.

Під час сутички господар автомийки вбив опонента, вистріливши в нього з мисливської рушниці. Другий чоловік внаслідок стрілянини отримав поранення, йому надавали медичну допомогу. Правоохоронці розпочали перевірку.

За даними одеського видання "Думська", отриманими від джерела в поліції, загиблий – 39-річний бізнесмен Олександр Р. Чоловіком, який його застрелив, нібито є 35-річний мешканець міста Роздільна.

У ЗМІ підприємця називають контрабандистом та рейдером. Як пише "ODnews.info", кілька років тому він нібито намагався захопити сільськогосподарське підприємство "Колос".

Скриншот.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...