Хіти тижня. За відмову обслуговувати клієнтку без маски: У США бариста отримав $50 тисяч чайових

Незадоволена клієнтка поскаржилася на нього у соцмережах, але підтримки не отримала.

У Каліфорнії жінка у соцмережах написала гнівний пост, аби заганьбити бариста за просте дотримання правил під час пандемії - той відмовився обслуговувати її без маски. Натомість люди підтримали хлопця і назбирали йому 50 тисяч доларів чайових, передають Патріоти України з посиланням на Independent.

Зокрема, Ембер Лінн Жиль опублікувала фотографію працівника "Starbucks" Леніна Гутьєрреса у фейсбуці та розповіла, що він відмовився обслуговувати її, бо вона не мала маски. Вона додала, що захисні маски "тупі, як і ті, хто їх носить".

Очікуваної підтримки жінка не отримала. Тисячі людей зазначили, що закон штату Каліфорнія вимагає, аби люди, за деякими винятками, носили маски в громадських місцях. На платформі GoFundMe навіть почали збір коштів, аби відзначити роботу 24-річного хлопця чайовими на знак підтримки. Станом на ранок суботи там вже назбиралося 50 тисяч доларів.

Як розповів бариста та танцівник-початківець про інцидент у відео згодом, він збирався показати їй розпорядження, за яким вимагається носіння масок, але жінка відмовилася слухати й пішла геть, обізвавши людей "вівцями". Згодом вона повернулася, аби уточнити ім'я хлопця. Подякувавши за чайові у відео, він додав "Я хочу нагадати всім, щоб ви були добрі один до одного і любили один одного".

Як зазначається, вимога носити маски набрала чинності в штаті 18 червня. Від цього звільнені лише діти у віці до двох років й ті, у кого є певні медичні протипоказання.

В інтерв'ю одному з каналів Ембер Лінн Жиль, до всього іншого ще й противниця вакцинації, заявила, що її "дискримінували". Вона натякнула, що має протипоказання до носіння масок, але відмовилася повідомити які.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...