Хіти тижня. "Забула" в тілі величезний дренаж: Як "Доктор Франкенштейн" з України калічила росіянок (моторошні фото, відео)

У Росії провели повторні операції пацієнтам, які постраждали від рук пластичного хірурга з України Олени Верді. Як пише "Комсомольська правда", виправити грубу роботу "Доктора Франкейнштейна" погодилася московський хірург Олена Чирикова, повідомляють Патріоти України.

"До Олені Верді я звернулася, щоб зробити підтяжку грудей і ліпосакцію. Всі втручання мені проводили в клініці "Естетік Мед", договори зберегла. 23 грудня 2016 пройшла перша операція. Однак результат виявився жахливим. У мене була помітна асиметрія - одна грудь була майже в два рази більша за іншу. Утворилися до всього іншого пухлини. А в паху Верді взагалі забула 15-сантиметровий дренаж", – розповіла потерпіла Олександра Попова (ім'я змінено).

Про те, що під час операції хірург не витягла чужорідне тіло, жінка дізналася тільки зараз. "Я ходила в клініку, де працювала Верді. Правда, всі мене заспокоювали, говорили, що це просто м'яз випирає, все в порядку", – скаржилася вона.

Через чотири місяці у Верді Попова скоригувала ніс і зробила підтяжку обличчя. "Після невдалої операції у мене деформовано обличчя, шрами залишилися. Нерівний ніс тепер. Заяву я, як і інші написала. Потерпілою мене ще не визнали. Судово-медичну експертизу мені ще не призначили. Перед тим, як їхати на операцію, я сама пішла на СМЕ і зафіксувала все, в тому числі і ураження на грудях", – поділилася пацієнтка.

\

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...