Хіти тижня. Загинули, тримаючись за руки: Мережу вразила розповідь про пару, яка живцем згоріла в "Токіо Стар"

Загиблі під час пожежі в готелі "Токіо Стар" 24-річний Євген та 23-річна Маргарита заїхали в Одесу тільки на один день, і після ночівлі в готелі повинні були відправитися додому в Київ. Про це з посиланням на сестру загиблого Євгена, Анну, пише ТСН, повідомляють Патріоти України.

"Я до останнього не вірила, що з Женею це сталося. Все думала, що в нього, може, телефон викрали чи щось ще. Ми разом відпочивали у Росєйці (Татарбунарський район Одеської області), але вони хотіли заїхати до Одеси погуляти, бо ніколи там не були. Женя казав, що хоч і служив в Одесі (у прикордонних військах), але на морі там ніколи не був. І вони заїхали на один день до Одеси, і мусили вже 17 серпня їхати до Києва", - розповіла сестра Євгена.

"О 23:16 вони ще були на зв'язку 16 серпня, а рано-вранці мені зателефонував його друг, з яким вони в Одесі зустрічались. Вони гуляли, потім друг провів їх до готелю, ще говорив – "залишайтесь на ніч у мене". Але брат мій казав "хочу побути з Маргаритою наодинці"", - додала Анна.

Як розповіла жінка журналістам, Євген та Маргарита працювали кухарями у престижному ресторані столичного Гідропарку – вони там познайомились, і на момент родинного відпочинку на морі зустрічались лише два-три місяці, але Женя після приїзду з моря збирався повести кохану до РАЦСу.

"Він про неї все говорив "Маргариточка, Маргариточка". Вона до нас в гості приїздила, ми дружили, все було добре. Він хотів одружитись. Весь час говорив мені: "Аню, приїдемо з моря, одружимось". Він був дуже закоханий у Маргариту. Думаю, що і вона в нього, бо вони навіть померли тримаючи один одного за руки", - каже родичка загиблого.

За словами Анни, Маргарита була єдиною донькою у матері і дуже піклувалась про неї, постійно про неї згадувала. Сестра Євгена каже, була б рада мати Маргариту за невістку.

"Вони були дуже гарною парою. Він високий, вона висока гарна брюнетка, фігура гарна, він чоловік показний. Ми ними милувались. Я її вважаю своєю невісткою, як би там не було. Вона була з Женею, і в останні хвилини вона була з ним", - поділилась Анна.

Джерело: ТСН.ua

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...