Хіти тижня. Захиститись від коронавірусу: Названо продукти, що пригнічують імунітет

Потрібно ввести в раціон вершкове масло з високим вмістом жирів, а крім того - горіхи

Зараз ми всі знаходимося в стані стресу. Першою в цій ситуації страждає наша імунна система. Як правильно підібрати продукти і що краще взагалі прибрати з раціону, щоб підтримати імунну систему - про це розповіла дієтологиня Олена Юдіна, повідомляють Патріоти України.

"В дієтології немає такого поняття, що якісь продукти кращі для імунної системи, а якісь гірші. Всі так чи інакше на кожну людину діють по-різному. У кожного з нас різний рівень імунітету, у когось він міцніший , у когось слабкіший.

Якщо говорити про їжу як про аспект, що впливає на імунну систему, то в нинішній ситуації потрібно уникати вживання смаженого. Смажити їжу потрібно по мінімуму. Причому це стосується будь-яких продуктів: картоплі, котлет, сирників, відбивних і т.ін. Потрібно віддавати перевагу відварюванню чи запіканню.

Коли ми смажимо їжу, виділяється дуже багато канцерогенних сполук. Накопичуючись в організмі, вони будуть пригнічувати імунну систему. У нинішній ситуації, щоб підтримати імунітет, потрібно вживати овочі, фрукти, цільнозернові крупи, якщо немає протипоказань з боку шлунково-кишкового тракту. Якщо протипоказання є, овочі потрібно вживати в у вигляді тих же борщів, супів-пюре, рагу. Якщо говорити про фрукти, то це можуть бути запечені фрукти, наприклад, запечене яблуко.

Також обов'язково повинні бути в раціоні корисні жири. Це рослинні олії холодного віджиму. Також - яйця. Потрібно з'їдати одне варене яйце в день або два яйця через день. Ще потрібно ввести в раціон вершкове масло з високим вмістом жирів, а крім того - горіхи, але знову ж таки, буде краще, якщо ці горіхи будуть сирими, смажити їх не потрібно ".

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...