Хіти тижня. Закохана в Росію: Переможниця нацвідбору на "Євробачення" розгнівала мережу скандальним зізнанням (фото)

Скандальна українська співачка MARUV (Анна Корсун) знову спровокувала гнів своїх шанувальників.

MARUV

Артистка виступила у Санкт-Петербурзі і похвалилася відвертими, а місцями навіть розпусними знімками зі свого концерту. Більше того, артистка зізналася в любові до російського міста, написавши відповідний пост у своєму Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

"Saint Petersburg it was amazing! I'm in love with you" (Санкт-Петербург, це було чудово! Я закохана в тебе. — Ред)", — написала MARUV у підписі до знімків.

Ця заява і стала причиною гніву багатьох фоловерів, які розкритикували співачку за те, що вона розважає публіку в країні-агресорі, коли в Україні йде війна. Також артистці вкотре дорікнули за вульгарність і неприпустиму поведінку на сцені.

"Ось так нає**ла весь народ. Зробила із себе жертву, прогриміла на весь світ відмовою від Євробачення, а сама спала і мріяла про Росію. Я від самого початку не вірила в "суворість контракту". Хитра дівчинка", — написали у коментарях.

"Тобі самій не гидко виступати перед ними? Через таких людей наша країна на дні", — дорікнули MARUV користувачі мережі.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно