Хіти тижня. Закурила, а потім справила нужду у всіх на очах: Росіянка влаштувала скандал в аеропорту Китаю (відео 12+)

Дівчина з Росії відзначилася неналежною поведінкою в аеропорту китайського міста Шанхай. Реєструючись на свій рейс, вона закурила прямо в залі очікування й справила там природню потребу. Курйозний інцидент трапився 5 червня. Кадри з місця подій швидко поширилися в мережі, їх опублікував Telegram-канал "Бушующий мир", повідомляють Патріоти України.

Події було знято різними очевидцями, які за кадром сміялися і говорили, що просто не можуть цього не зафіксувати на камеру. На кадрах видно, як дівчина спочатку закурила сигарету біля стійки реєстрації, а потім там же "сходила в туалет" на очах у багатьох пасажирів.

Дівчина спочатку закурила біля стійки реєстрації на рейсУточнюється, що пасажирка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, а причиною неадекватної поведінки стала затримка вильоту літака. Зокрема, вона повинна була летіти рейсом Шанхай – Москва. Чи потрапила росіянка на борт, не повідомляється.

Потім росіянка "сходила в туалет" під стіну в залі аеропорту"Дівчина з помпою відзначила довгоочікуваний виліт із Китаю на батьківщину. Вона закурила сигарету, обматюкала працівників аеропорту, а потім справила малу природню потребу біля стійки реєстрації", – йдеться в підписі під роликом в Telegram-каналі.

Росіянка справила природню потребу в залі аеропортуУ коментарях користувачі мережі по-різному відреагували на інцидент: "Перебрала трохи", "Трошки тварина", "За таким потім судять про всю країну", "Китайці паскудять у нас в автобусах на екскурсіях. Молодець, помстилася!", "Ганьбить країну".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...