Хіти тижня. "Залишитесь без зубів": "Чорні чоловічки" записали попередження для харківських сепаратистів (відео)

Невідомі у чорній уніформі заявили, що за останні роки їх кількість значно зросла, і сепаратисти поплатяться за спроби реваншу.

Чорні чоловічки попередили реваншистів. Фото: скріншот з відео.

У Мережі з’явилося відео з попередженням для харківських сепаратистів, записане озброєними невідомими, котрі називають себе«Чорними чоловічками». Відповідний ролик було опубліковано на сервісі YouTube, передають Патріоти України.

За словами людей з відео, вони загартовані у боях за окуповані РФ території Донбасу, і спроби«реваншистів» повернути собі колишні позиції закінчаться для них «лікарнями і моргами».

«Прихильники „руской вєсни“ прагнуть надолужити втрачене у 2014 році. Брудні політики і їх шавки, які привели до нашої країни війну, вирішили повернути колишні позиції. Ми нагадуємо реваншистам, що змінюється влада, але не змінюємося ми! „Чорні чоловічки“ нікуди не зникли і не пішли», — йдеться у зверненні.

Невідомі у чорній уніформі зазначили, що за останні роки їх кількість значно зросла, і сепаратисти поплатяться за спроби реваншу. «П'ять років тому на Харківщині нас було кілька сотень і тоді сепаратисти отримали по зубах. Сьогодні нас кілька тисяч і сепаратисти цього разу залишаться без зубів!» — зазначили «Чорні чоловічки».

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...