Хіти тижня. Заманили у напівзруйновану будівлю: На Харківщині школярі по-звірячому згвалтували 6-річного хлопчика (відео)

Жителі Пісочина бояться пускати своїх дітей до школи, в якій навчаються ґвалтівники та вимагають чесного розслідування.

Хлопчика заманили у будівлю колишньої аптеки. Фото: скріншот з відео.

У селищі Пісочин на Харківщині двоє восьмикласників та один учень дев'ятого класу зґвалтували 6-річного хлопчика з багатодітної сім'ї, який має вади розвитку. Хлопчика заманили у напівзруйновану будівлю колишньої аптеки, а знущання підлітки знімали на відео, передають Патріоти України.

Потім пропонували іншим учням у школі купити цей ролик за 50 грн. Батьки 6-річного Вови про трагедію дізналися лише на третій день. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, досліджували місце злочину, опитали підлітків та відпустили додому. Мовляв, доки немає ніяких прямих доказів зґвалтування, а відео начебто теж знайти не можуть.

Крім того, мати хлопчика хоч і написала заяву до поліції, проте відмовилася від судмедекспертизи. Жителі Пісочина бояться пускати своїх дітей до школи, в якій навчаються ґвалтівники та вимагають чесного розслідування.

Джерело: Факти.ІCTV

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...