Хіти тижня. Замість ресторану - Єгипет: Як школярі з волинського села випускний відзначали (відео)

Для багатьох з них це була перша поїздка за кордон.

Оригінально попрощатися зі школою вирішили одинадцятикласники із віддаленого волинського села - замість традиційного балу вони помандрували до Єгипту, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Вдягнути довге плаття, зробити зачіску можна і на весілля, і на день народження, та можна й просто так", - розповідає випускниця Ілона Приходько.
Оригінально відсвяткувати випускний вирішили одноголосно ще рік тому. Щоправда, куди саме поїдуть, не знали. У селі від такої затії їх усіляко відмовляли.
"Дуже багато хто казав, що закордон поїхати можна будь-коли, а випускний лише раз. Але в нас також був випускний. Тільки не в Україні, а закордоном", - каже ще одна випускниця Карина Солов’янчик.

У Єгипті вони каталися на квадроциклах, з’їжджали з водних гірок. Дівчата багато фотографувалися, а хлопці тим часом єгиптян привчали до спорту.

"Єгиптяни зі спортом не дуже дружать, у них халатне ставлення до спорту", - зазначає випускник Максим Приходько.
Клас маленький – усього дев’ятеро учнів. Батьки підрахували, на святкування та одяг для кожного треба як мінімум дванадцять тисяч. Єгипет обійшовся у таку ж суму. Але замість одного дня – було аж сім. Діти лише шкодують, що вирушити з ними не вдалося улюбленій вчительці, яка теж закордоном досі не була.

"Така мрія є і надіюся, що десь попаду. Я завжди сприймаю те, що вони хочуть. Мені теж до вподоби їхні бажання", - підкреслила вчителька Світлана Кратік.

Уже скоро випускники роз’їдуться навчатися. Та вже наступного літа хочуть разом влаштувати нову мандрівку.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...