Хіти тижня. "Замочили в сортире": Найманець розкрив правду про ліквідацію відомого ватажка "ДНР" (відео)

Сергій Журіков з позивним "Ромашка" командував терористами в першому бою АТО на Донбасі, коли 13 квітня 2014 року в Слов'янську в результаті нападу на співробітників СБУ загинув капітан "Альфи" Геннадій Біліченко.

Сергій Журіков. Фото: ATR.

Відомого ватажка терористів "ДНР" Сергія Журікова з позивним "Ромашка" вбили в туалеті. Про це в інтерв'ю на Youtube-каналі розповів інший бойовик "республіки" Андрій Єременко з позивним "Вітер", зазначивши, що в смерті Журікова звинувачували українських снайперів, передають Патріоти України.

"Найважче було в Слов'янську. Бо там, так би мова, працювали самі на себе і не знали звідки прилетить. Це почалося після смерті "Ромашки". Тому що коли він загинув, нас запевняли, що відпрацював снайпер. А насправді його хтось убив в туалеті? ну або курилці. Після цього пішло повна недовіра. Вийшли (з міста – Ред.) ми в кінці липня 2014 року", – розповів Єременко.

Бойовик Сергій Журіков з позивним "Ромашка" командував терористами в першому бою АТО на Донбасі, коли 13 квітня 2014 року в Слов'янську в результаті нападу на співробітників СБУ загинув капітан "Альфи" Геннадій Біліченко.

Журік також взяв участь в нападі банди Ігоря Гіркіна на фотограмметричний центр ЗСУ в Сімферополі 18 березня 2014 року, в результаті якого бойовики влаштували безладну стрілянину, застрелили російського найманця Руслана Казакова і вбили першого українського військовослужбовця - Сергія Кокуріна.

ЗМІ повідомляли, що Журіков міг бути співробітником охоронної структури Києво-Печерської Лаври і був "позаштатним паламарем Києво-Печерської Лаври". Убили бойовика 2 травня 2014 року. Єременко Андрій народився 15.04.1981 в Криму, внесений на "Миротворець". На сайті вказано, що він "зрадник батьківщини і бойовик НЗФ".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...