Хіти тижня. "Замироточила": У Москві жінка "ожила" під час відспівування

У померлої жінки раптово пішла кров з носа, що шокувало всіх присутніх, а деякі подумали, що жінка жива.

У Москві стався інцидент під час відспівування померлої жінки у храмі Усікновення глави Іоанна Предтечі. У померлої жінки раптово пішла кров з носа, що шокувало всіх присутніх, а деякі подумали, що жінка жива, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Через те, що сталося священик зупинив відспівування, вважаючи, що жінка не мертва, а перебуває в летаргічному сні, і викликав у храм медиків.

Однак прибулі фахівці провели обстеження і повторно підтвердили смерть жінки.

Журналісти також поспілкувалися зі служницею храму, яка стала очевидцем події. Вона розповіла, що таке відбувається досить часто, і це "нормальне явище".

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...