Хіти тижня. Заразу завезено з Москви: В окупованій Горлівці масове зараження коронавірусом

В Україні на сьогодні зафіксовано три лабораторно підтверджених випадки інфікування коронавірусом.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що в окупованій Горлівці зафіксовано 12 випадків нової коронавірусної інфекції. Про це він повідомив під час виїзного позачергового засідання Кабінету міністрів України за участі президента Володимира Зеленського щодо реформування системи містобудування України, передають Патріоти України.

«Зараз ми маємо попередню інформацію про 12 випадків коронавірусу, які є розповсюджені в Горлівці, тому ми повинні зробити контроль», - заявив Аваков.

Довідка. Наприкінці грудня влада Китаю повідомила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19. Вірус передається від людини до людини, інкубаційний період становить близько двох тижнів. В Україні на сьогодні зафіксовано три лабораторно підтверджених випадки інфікування коронавірусом.

Джерело: УНІАН

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...