Хіти тижня. Зароблене "непосильною працею" на державній службі: Начальник Львівської митниці "засвітив" розкішний автопарк (відео)

Цабак з 2004 року працював лише на держслужбі – в Мін'юсті, в Державній архітектурно-будівельній інспекції, у департаменті капітального будівництва Львівської облради...

Новий начальник об'єднаної Галицької (колишньої Львівської) митниці Володимир Цабак їздить на цілому автопарку розкішних авто, володіти яким йому, швидше за все, не по кишені. Про це заявив журналіст Євген Плінський в розслідуванні на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

За його даними, Цабак з 2004 року працював лише на держслужбі – в Мін'юсті, в Державній архітектурно-будівельній інспекції, у департаменті капітального будівництва Львівської облради. При цьому він дозволяв собі часті поїздки за кордон на дуже дорогих авто.

"До моїх рук потрапила статистика автомобільних поїздок начальника Львівської митниці за кордон, яка не тільки показує любов до розкоші, а й підтверджує зв'язок з родичами Нефьодова (голова Держмитної служби, - Ред.), і тими, хто його призначав", – сказав Плінський у відео.

За його даними, в 2017 році Цабак двічі виїжджав з України на синьому Porsche Cayman 2015 року випуску. У 2018 році він виїжджав тричі на чорному Porsche Carrera 2017 року випуску. І два рази їздив за кордон на чорному Porsche Cayenne 2015 року.

Porsche Carrera

"У 2019 Цабак виїжджав за кордон на Porsche Panamera, зареєстрованому на компанію "Інтенсив". Офіційно нею володіє Олександр Кондра, а неофіційно – "конвертатор" Василь Костюк. Один раз виїжджав на коричневому Audi Q7 2015 року випуску. Періодично він виїжджає за кордон на чорному Mercedes V-класу 2014 року випуску. Крім Цабака цим автомобілем користується Андрій Дулік з сім'єю і Костюк з родиною. Також виїжджає Цабак за кордон і на Audi A6 2016 року. І користується ще одним Mercedes V-класу 2015 року. І єдиний автомобіль з декларації Цабака – червоний Volkswagen Passat 2015 року. Крім Цабака ним користується пан Подоляк – радник в.о. директора територіального управління ДБР Львівської області", – сказав Плінський.

Також журналіст додав, що мама нового начальника Львівської митниці – Цабак Ярослава Дмитрівна – є зареєстрованим приватним підприємцем. Вона займається перевезеннями на мікроавтобусах через митний пост Шегині і на вантажних автомобілях через пост Краковець. Також, за даними Плінського, у власності Ярослави Цабак був вантажний автовоз для імпорту автомобілів.

"На цьому про нового начальника Галицької митниці у мене все. Максим Євгенович (Нефьодов, – Ред.) – чоботи не те, що хороші – століття не зносити!", – підбив підсумок Плінський.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...