Хіти тижня. "Заслуговує особливої ​​поваги": Брат легендарної української співачки працює комбайнером

Рідня Софії Ротару живе скромно...

Рідний брат багатої і знаменитої Софії Ротару трудиться на зернозбиральному комбайні. Про це розповів син співачки Руслан Євдокименко в Інстаграмі, передають Патріоти України.

"Ось так почався трудовий тиждень брата моєї мами Анатолія Михайловича! Пишаюся Сім'єю!" - написав син зірки в мікроблозі. На знімку чітко видно, як чоловік за кермом зернозбирального комбайна трудиться в полі.

Користувачі мережі неоднозначно сприйняли цю інформацію. Одні впевнені, що Ротару цілком забезпечена, щоб фінансово допомогти рідному брату. Інші вважають правильним, що родич, незважаючи на великі статки сестри, продовжує працювати.

"А Софія Михайлівна з Вами? Хотілось би Побачити її світлини", - запитує шанувальник.

"Робота в полі завжди заслуговувала особливої поваги", - додав інший.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...