Хіти тижня. "Застукала" у ліжку: На Росії школярка з коханцем вбила матір молотком

Потерпіла ще встигла подзвонити подрузі, яка і викликала поліцію.

В Омській області Росії 15-річна школярка і її 18-річний друг вбили матір дівчини, яка застала парочку в ліжку, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У регіональному Слідкомі відкрили справу за фактом смерті жінки, яку бригада «швидкої» привезла в лікарню Омська з множинними тілесними ушкодженнями. Правова кваліфікація - вбивство.

За версією слідства, конфлікт між парочкою і жінкою закінчився тим, що юнак кілька разів ударив ножем матір своєї дівчини. Дочка ж била жінку по голові і тілу молотком.

Потерпіла ще встигла подзвонити подрузі, яка і викликала поліцію. Від отриманих травм жінка померла в лікарні, а її дочку з хлопцем взяли під варту.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...