Хіти тижня. Заступився за іншого: Під Києвом чотири боксери забили до смерті молодого хлопця (фото)

У Бородянці Київської області стався кричущий випадок. Чотири хлопця-боксера забили до смерті Миколу Овдієнко, який заступився за іншого хлопця і поплатився за це смертю. Трагедія сталася 7 червня біля місцевого клубу "Прайд". Про це написала на своїй сторінці в Facebook Наталія Казакова, передають Патріоти України.

Автор посту стверджує, що хлопця по-звірячому добивали біля його машини Ян Лось, Антон Семенов, Олексій Петренко, Віталій Атаманчук.

"Вони завдали смертельні удари несумісні з життям, від яких Коля пролежав у комі майже 4 тижні і переніс 2 трепанації черепа, покинув нас 7 липня ... І чого ви так швидко сховали своє чадо Семенова?", - написала автор посту.

Наталія Казакова просить всіх небайдужих звернути увагу на трагедію, через те, що молоді люди на волі і не покарані за вбивство Овдієнко. Вона просить ЗМІ привернути увагу до ПП для притягнення до кримінальної відповідальності винних.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...