Хіти тижня. Завзяті москвички: Спливли скандальні подробиці про дружину і дочку екс-глави Нацгвардії України

У Спеціальній антикорупційній прокуратурі заявили, що дочка колишнього глави Національної гвардії України Юрія Аллерова має, крім українського, російське громадянство, повідомляють Патріоти України.

У виданні уточнили, що дочка Аллерова багато часу проводить в Москві і має там житло. Також періодично їздить до Москви і дружина колишнього чиновника.

У прокуратурі повідомили, що дівчина також отримала за заниженою ціною квартиру після підписання батьком угоди з підрядником "Укрбуд Девелопмент".

Сам Аллер, проти якого відкрито кримінальне провадження за ст. 191 КК України - привласнення або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, заперечує зазначені відомості. В даний момент екс-чиновнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Під час засідання суду 17 травня Аллеров був заарештований на два місяці, призначена сумма застави в 11 млн гривень.

Джерело: Громадське.ua

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...