Хіти тижня. "Зазвичай - гвалтують": 18 в'язнів російської колонії перерізали собі вени і організували бунт (відео)

18 в'язнів особливої російської колонії перерізали собі вени через побиття. Після цього в колонії почався бунт, і в ситуацію втрутилися спецсили, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що співробітник скандальної колонії в Іркутській області побив одного з ув'язнених. В знак протесту той перерізав собі вени і зняв опубліковане відеозвернення.

Після цього той же співробітник повернувся і побив ув'язненого ще раз. Далі в знак протесту вени собі перерізали всі 17 ув'язнених, які перебувають з першою жертвою побиття в одному приміщенні, а в самій колонії 9 квітня почався бунт.

Ув'язнені "підпалили щось в промзоні і чергову частину". Відразу після цього колонію оточили, запустили спецзагони, а представників Громадської спостережної комісії нікуди не пускають для надання допомоги ув'язненим.

"За оперативною інформацією, начальник колонії дав команду на розправу з бунтівниками. Тобто не розібратися зі співробітниками, які застосували фізичну силу. А розібратися з тими, хто встав на захист постраждалих, висловлюючи протест і привертаючи увагу доступними для засуджених способами. Як ми знаємо з історії з іншими бунтами в регіоні, за бунт призвідників зазвичай "опускають", тобто гвалтують", - написав автор новини Михайло Неустроєв.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...