Хіти тижня. Збільшення тарифів на ЖКГ доводить людей до відчаю: Українець сколихнув мережу страшним дописом

Українці наголошують, що влада просто знущається над людьми.

В'ячеслав Ботенко із Фастова написав пост у Facebook про непідйомні тарифи на комунальні послуги, передають Патріоти України.

За його словами, родині немає за що оплачувати тарифи. Бо дохід сім'ї на тисячу гривень менший, ніж вартість комуналки. Чоловік має інвалідність 2-ї категорії. Із родиною живе у глиняній хатині 56 кв/м.

"Отримую пенсію 5 тисяч гривень. Уже не лікуюся, немає за що. Піду із задоволенням. Мама 76 років - пенсія 2,7 тисяч гривень. Дружина у декретній відпустці. Платив все вчасно, бо підпрацьовував. А тепер платіж за газ - 7444,18 гривень, за доставку газу - 509,26 гривень. Хоча сам все купував і ставив. Платіж за воду - 193,58 гривень, за вивіз сміття - 90 гривень, за інтернет (Укртелеком), бо іншої можливості комунікацій не маю і замінити не можу - 298,99 гривень. Разом виходить 8536 гривень. Дохід сім'ї в місяць - 7,7 тисяч", - написав Ботенко.

У коментарях дописувачі підтримали чоловіка, наголосивши, що влада просто знущається над людьми: "Це дно нашого суспільства! Хіба це може таке бути, щоб те, що є в надрах землі, хтось собі забрав і дер з людей непомірну ціну? Далі так не можна. Що ми залишимо нашим дітям?", "Жах - що нас чекає, якщо мовчатимо", "Вас не можна не підтримати", "Якщо котел старого зразка, то він споживає багато газу. Ось тому така ціна на газ".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...