Хіти тижня. Збірну Росії під оплески пасажирів зняли з літака по дорозі на чемпіонат світу і під конвоєм вивели геть з аеропорту

Самі герої пригоди волають про замовлення конкурентів

Абдулрашід Садулаєв

Головного тренера збірної Росії з вільної боротьби Дзамболата Тедеєва і чотирьох членів національної команди зняли з літака з Амстердама в Осло. Російські спортсмени неправильно наділи маски, спустивши їх на підборіддя, зазначають Патріоти України.

Дзамболат Тедеєв

Серед порушників опинилися 2-кратний чемпіон Олімпіад 2016-го і 2020 років Абдулрашід Садулаєв, чемпіон Європи Абасагжі Магомедов, Євген Жірбаєв і Тимур Біжоєв. Команда летіла на чемпіонат світу з вільної боротьби, який з 2 по 8 жовтня пройде в столиці Норвегії.

Збірну РФ зняли з літака

Борців під конвоєм вивели з транзитної зони амстердамського аеропорту "Схіпхол".

"Те, що сталося, навіть не знаю, як можна коментувати. Це можна назвати фiрмовим беззаконням. Половину збірної команди вони висаджують з літака. Кажуть, ви сьогодні не полетите – полетите завтра. Чому? Пояснень немає. Я думаю це замовлення наших опонентів", – заявив на відео Тедеєв.

В інтерв'ю sports.ru тренер зазначив, що всі місцеві були без масок: "А нам такі вимоги пред'явили, і ми були змушені підкоритися".

За словами наставника, його і команду виводили з повітряного судна під оплески і схвальні репліки пасажирів на адресу стюардес і спецслужб.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...