Хіти тижня. "Здала телефон, і мене провели на четвертий поверх": Вдова Героя АТО, яка виходила на пікет під АП, розповіла про зустріч із Зеленським

Юлія Кірілова отримала від президента відповідь, що референдум про переговори із РФ не буде носити жодної законодавчої ініціативи, та не впливатиме на його рішення.

Юлія Кірілова. Фото: соцмережі.

Вдова Героя АТО, яка після загибелі чоловіка сама пішла на передову, Юлія Кірілова на своїй сторінці у Facebook розповіла як пройшла зустріч із президентом Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Напередодні, Юля виходила на пікет під Адміністрацію Президента, проти наміру команди Зеленського провести референдум.

Далі пряма мова:

"Результати моєї зустрічі з президентом. 22 травня я вийшла на свій одинокий пікет проти можливих мирних домовленостей з вбивцями українського народу – Росією.

І вже 23 травня, мене запросили до адміністрації на розмову з президентом з цього приводу.

І ось пройшовши всі можливі перевірки, і здавши телефон, мене провели на четвертий поверх до Зеленського.

В першу чергу я висловила своє обурення стосовно намірів нової влади провести референдум, щодо заключення мирних домовленостей з Росією, про який заявив А. Богдан в ефірі 112каналу.

Тому, що це паплюження пам’яті українців, яких вбили росіяни на Донбасі та в Криму починаючи з 2014 року, і в України вже є болючий досвід проведення подібних референдумів.

Ми, українці, останні 5 років доводимо світовій спільноті, що Росія є агресором та вбивцями українського народу.
Домагаємося посилення економічних санкцій та політичної блокади з позбавленням Росії права голосу на міжнародній арені.

І в той час, коли в світі вже визнали офіційно Росію агресором, українці раптово передумали, і вирішили шляхом референдуму ще раз переперевірити свої думки стосовно цього, та й можливо нам взагалі варто з ними заключити мир і забути про тисячі ними вбитих наших громадян.

А чи не станемо ми виглядати після цього безглуздо, і чи остаточно не втратимо підтримку світової спільноти? І це в часи, коли Україна вже давно програла інформаційну війну?

На що я отримала відповідь, що даний референдум, не буде носити жодної законодавчої ініціативи, та не впливатиме на його рішення, бо їх він буде приймати одноосібно. І що це скоріше інструмент почути думки народу.

В нашій дискусії ми все ж дійшли до рішення, що це варто було б назвати Опитуванням, або соціологічним дослідженням.

Але все ж таки, вони будуть продовжувати називати це референдумом, бо це слово прописане в їхній програмі, та так збираються спілкуватися з громадянами, але конкретно, яким чином це буде втілюватися в життя, я не почула, як і не впевнена, що за одну ніч не буде написано нового закону, та буде проведено реальний законодавчий референдум через цю гру слів.

Єдиним позитивним аспектом нашої зустрічі, стало те, що буквально за кілька годин, на IT форумі президент все ж заявив, що Росія є агресором.

Я теж мрію про те, щоб в нашій країні нарешті настав мир, але Капітуляція – це не мир!

Перемогти ми можемо лише шляхом інформаційної війни, економічної та політичної блокади Росії, щоб вона почала просити перемовин!

Пане президенте, ви заявили, що хочете почути думки народу – то ось вони!”

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...