Хіти тижня. "Зе-образование": Кандидати від "Слуги народу" шокували мережу (фото)

У деяких кандидатів немає вищої освіти, а тільки технічна або взагалі загальна середня.

У мережі опублікували особисті дані кандидатів до Верховної Ради від президентської партії "Слуга народу". Згідно з інформацією, у деяких кандидатів немає вищої освіти, а тільки технічна або взагалі загальна середня. Такий факт викликав шквал критики і обурення в соцмережах, передають Патріоти України.

"У слуги завжди наймали не найбільш освічених. Тому, пані та панове, отримали слуг відповідних", "Особливо радує тимчасово непрацююча, із зовнішністю вуличної бл*ді", "Який виборець – такі й "слуги"," Через 5 років у всіх них без напрягу з'явиться вища юридична або економічна в біографії", "Одні слуги народу, випускники ПТУ", – писали в мережі.

Користувачі зазначали, що такі нардепи в Раді не зроблять нічого корисного. "Це звичайні кнопкодави. Раніше були коханки, охоронці і водії, а зараз усі підприємці. Будуть за зарплату на кнопки тиснути, коли скажуть", "Той самий момент, коли особисті зв'язки і вміння підлизатися у 100 разів важливіші, ніж ваш диплом або оксфордська освіта", " Це вже перебір! Невже люди не бачили за що голосують? Без освіти, деякі без роботи!", "Середняк у владу пішов", "А навіщо вчитися, якщо навіть у президента освіта тільки на папері", "Срамота!", "Зе освіта", "І ці люди забороняють мені колупатися у носі", " Гасіть світло, разруха починається із парадного", – зазначали в коментарях.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...