Хіти тижня. "Землю чекає вічний дощ", - NASA

​Вчені заявили, що зміни клімату на Землі набагато глобальніша, ніж про це заявляють офіційно. І найближчим часом планету чекає величезна кількість опадів.

Видання Nature Communications, яке публікує результати роботи багатьох вчених NASA, повідомляє, що, на думку експертів NASA, зараз синоптики неправильно розраховують кількість опадів, передають Патріоти України.

Вчені вважають, що на планеті зараз відбувається зрушення повітряних потоків, і метеорологи не враховують те, що відбувається скорочення висотних хмар над тропіками. Саме через переміщення хмар на Землі збільшується кількість опадів.

У NASA впевнені, що кліматичні зміни на планеті набагато глобальніші, ніж заявляють офіційно. І причина цього - переміщення хмар над тропіками.

Експерти запевняють, що завдяки вдосконаленій моделі вивчення подібних природних явищ вони зможуть докладніше дослідити нові природні явища.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...