Хіти тижня. "Згадав свою маленьку дочку": Перехожий врятував незнайомого хлопчика, на якого напав агресивний пітбуль (відео)

20-річний Патрік ду Сеу вирвав дитину з пащі агресивного пса, відбиваючи його атаки голими руками і ногами.

У бразильському місті Ріо-де-Жанейро перехожий, не роздумуючи, кинувся на допомогу чотирирічному хлопчику Жуану Педро, на якого напав пітбуль, передають Патріоти України.

20-річний Патрік ду Сеу вирвав дитину з пащі агресивного пса, відбиваючи його атаки голими руками і ногами. Хлопець посадив малюка на дах припаркованої поруч машини - щоб пітбуль його не дістав. А потім і сам туди заліз, так як тварина не відставала.

Патрік і Жуан сиділи на даху автомобіля близько півгодини - перш, ніж прийшла допомога. Обом потерпілим довелося накласти шви в лікарні. ЗМІ назвали ду Сеу героєм. Однак сам він себе таким не вважає. Як повідомляє видання Daily Mail, у молодого бразильця є дворічна дочка Лара - і саме про неї він подумав, коли побачив, як пес рве дитину. Він каже, що діяв інстинктивно, уявивши, що це могла бути його дівчинка.

Няня Жуана каже, що пітбуль раптово з'явився буквально нізвідки. Йому не сподобалися діти, що каталися на самокатах. У мережі тим часом оголошено збір грошей на новий мобільний телефон для Патріка, так як його власний розбився, випавши на асфальт, коли він бився з собакою.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...