Хіти тижня. Зголені брови: У світі набирає популярності дивний тренд (фото)

У соцмережі TikTok набирає популярність новий тренд - The Fox Eye Challenge (лисячі очі челлендж). Так, дівчата, які хочуть бути схожими на модель Кендалл Дженнер, збривають брови на камеру, передають Патріоти України.

Відповідні відео опубліковані на сайті TikTok. Варто зазначити, що дівчата не повністю позбавляються від брів, а лише від куточка. Адже потрібно домогтися ефекту, щоб зовнішня частина не "опускалася", а залишалася прямою лінією, яку після потрібно домалювати.

Зазначимо що макіяж брів Кендалл Дженнер став популярний серед її фанатів на початку лютого, і тепер вони намагаються відтворити його в домашніх умовах. Однак найчастіше це призводить до епічних фейлів.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...