Хіти тижня. Згвалтування і тортури в Кагарлику: Колишній чоловік потерпілої розкрив несподівані деталі

Колишнього чоловіка дівчини, яку побили і згвалтували у відділенні поліції Кагарлика Київської області, хотіли зробити підозрюваним у справі про пограбування магазину.Олександр Пономаренко розповів ТСН, що його також викликали на допит в той вечір, Патріоти України.

"Я їздив до райвідділу, мене звали ввечері до відділку, але я йому (Миколі Кузіву) сказав – якщо треба мене допитувати, викликайте вранці, я візьму людей, які знають, де я був, і підтвердять, що ніяких магазинів не було", – зазначив він.

Пономаренко уточнив, що він спілкувався з другим потерпілим, а також водієм Михайлом, який підвозив Нелю до відділення поліції.

"Цей пацан, який був в райвідділі (другий потерпілий), говорить, що над ним так знущалися в райвідділі, так били, що він готовий був у всьому зізнатися і все сказати. Його викликали на допит і, як я зрозумів, його там змусили сказати, що нібито під час злочину були він, Неля і я", – зазначив він.

Також колишній чоловік Нелі підкреслив, що спілкувався з нею після події і він готовий брати участь в процесі. За його словами, дівчині зараз важко про говорити про все. Щодо водія, то той розповів Пономаренку, що не знав про жорстокість, яка відбуватиметься.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...