Хіти тижня. Згвалтував і зарізав: Поліція показала ймовірного вбивцю жінки у Херсоні (фото)

Тих, хто знає про місцеперебування Сергія Сушка, просять звернутися до правоохоронців.

Олена Кулапова. Фото: соцмережі.

Олену Кулапову, тіло якої знайшли 3 вересня на березі Дніпра у Гідропарку Херсона, імовірно, вбив і зґвалтував 21-річний Сергій Сушко. Про це повідомляє Корабельне відділення поліції, передають Патріоти України.

Правоохоронці оприлюднили фото вбивці і його прикмети. На вигляд 25-30 років, середньої статури, волосся темне коротке. Був вдягнений у темні джинси, чорну бейсболку з металевою застібкою, чорні кросівки з білими вставками, мав при собі барсетку через плече.

"Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваного прохання повідомити за телефонами: (0552) 22-35-67, 45-90-80, (066) 04-84-049 або "102", – йдеться у повідомленні поліції.


В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...