Хіти тижня. "Жен бесплатных не бывает, это не *бать детей": Шнуров жорстко відповів протоієрею РПЦ

Музикант нагадав про педофілію серед священиків, яка поширена не тільки на Заході, а й в Російській Федерації.

Відомий музикант Сергій Шнуров відреагував на слова протоієрея Дмитра Смирнова про дружин-повій. Головний натхненник гурту Ленинград написав в своєму Instagram матірний вірш, в якому чітко доніс свою точку зору з цього приводу, передають Патріоти України.

Так, Шнуров пояснив, що безкоштовних дружин не буває. Крім того, він нагадав про педофілію серед священиків, яка поширена не тільки на Заході, а й в Російській Федерації.

Ты мошну свою побрей,

Может раз хоть в веки кои.

Знал бы ты, протоиерей,

Сколько содержание стоит.

Двух прекрасных женских ножек.

Ну, а пилинги, укладка?

Каждый день уход за кожей,

Что все было, нежно, гладко

Плюс: подарки, цацки, шмотки

И отели у морей!

*бнул бы ты лучше водки,

Чем п*здеть, протоиерей.

Знайте, тот кто прибывает

В доброте, не без затей.

Жен бесплатных не бывает,

Это не *бать детей.

Користувачі соціальної мережі в основному були обурені через слова священнослужителя і підтримали свого кумира: "Умыл по полной", "Чуждо им наше, человечье…", "Серега, ты красавчик! Умыл бородатого черта", "Жестко", "Попы хуже, чем педофилы. Если педофилы трахают детское тело, то попы не только трахают детское тело, но и детские мозги", "Вот это сильно!", "Это не *бать детей!!! Серега, акцентированное окончание!!!! Это нокаут глубокий".


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...