Хіти тижня. Жертв було кілька десятків: У будинку експоліцейського виявили "кладовище" з тілами вбитих жінок (фото, відео)

У Сальвадорі під час обшуку будинку колишнього поліцейського виявили кілька ям із тілами вбитих людей. Здебільшого жертвами були жінки, повідомляють Патріоти України.

На моторошну знахідку поліція натрапила в рамках розслідування справи про вбивство доньки й матері, у якому підозрювали експравоохоронця.

Почувши про страшну знахідку, до поліції почали приходити родичі жінок і дівчат, яких вважають зниклими безвісти. Прокурори припускають, що в будинку експравоохоронця можуть виявити ще й тіла дівчат двох, семи й дев'яти років.

Слідчі підозрюють, що жіночих тіл приблизно 40, і поховати стільки жертв самотужки підозрюваний не міг. Тож видали ордер на арешт дев'ятьох людей, які могли бути його спільниками. На ексгумацію тіл знадобиться орієнтовно місяць.

Джерело: ТСН.ua

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...