Хіти тижня. Жертвував собою заради закону: У Києві поліцейський займався оральним сексом, щоб розкрити кримінальну справу

Співробітник правоохоронних органів отримував сексуальні послуги у стриптизерок, щоб довести факт проституції. Про це повідомляється у відповідному рішенні суду. У вересні 2019 поліцейський відвідав стриптиз-клуб в центрі Києва, зазначають Патріоти України.

Спочатку йому за 1 000 гривень станцювали приватний танець. А потім за 5 000 гривень він отримав послугу орального сексу. На наступний день він повернувся і знову отримав ті ж послуги.
Він розповів, що стріптезерші тримали гроші в коробці у себе в гримерці. Частина отриманого доходу забирала господиня закладу. Її затримали.
Бандерші інкримінується стаття 303 КК України (сутенерство або втягнення осіб у заняття проституцією). Повідомляється, що обвинувачена визнала провину, в силу чого їй було призначено 4 роки позбавлення волі умовно.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...