Хіти тижня. Жінка не мила своє волосся 3 роки та отримала несподіваний результат (фото)

Британка понад 3 роки не мила свою голову. Її втомило "неслухняне" волосся, тому вона наважилася на цей екстремальний крок. Що з цього вийшло – розповіли у виданні The Sun, передають Патріоти України.

Мелані Ллевелін успадкувала від свого батька особливе волосся: воно дуже кучерявилося після миття. Жінка комплексувала через це з самого дитинства і була змушена витрачати безліч часу та грошей, щоб навести лад в себе на голові.

Зазвичай Мелані зверталася У салони краси, де їй допомагали вирішити неприємну проблему. Проте з часом жінка зрозуміла, що на це йде надто багато грошей і часу. Тому в 2017 році вона взагалі перестала мити волосся. "Спершу мені було досить складно, адже виникало відчуття певної неакуратності. Але через тиждень я побачила, що волосся виглядає непогано", – розповіла Ллевелін.

Жінка щиро вірить, що волосся може самоочищуватися. Тому вона не відчуває жодного неприємного запаху від себе. Попри це, Мелані тричі на тиждень ходила у салони краси на укладку за допомогою засобів, які освіжають волосся.

Головна проблема виникла тоді, коли у Великій Британії почався локдаун: там закрили усі салони краси. Тому жінка наважилася знову помити голову через понад 3 роки перерви. Але результат її не здивував.

"Тепер я просто збираю їх в гульку і наразі не збираюся нічого з ним робити", – зізнається британка.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...