Хіти тижня. Жінка побачила оголошення про продаж будинків в Італії за 1 євро та купила три - в кінці її чекав неприємний сюрприз

Американська бізнесвумен Рубіа Деніелс завжди мріяла постаріти в Італії, тому, коли натрапила на оголошення про продаж будинків на Сицилії за 1 євро, вона довго не роздумувала. Але незабаром жінка дізналася, що насправді стоїть за циєю привабливою пропозицією, передають Патріоти України.

З деяких пір у маленьких за розміром населених пунктах країни почали продавати дома за дуже символічною ціною, щоб залучити нових жителів. Американка вирішила не розмінюватися на дрібниці і купила відразу три будинки у маленькому містечку Муссомелі: собі та своїм дітям.

Рубіа відразу закохалася в це містечко, яке начебто "стоїть на хмарах". Правда, з них господині довелося спуститися на землю, коли вона побачила, в якому стані були придбані будівлі.

Щоб заїхати у новий будинок американці довелося вкласти чималу суму на реконструкцію. 5 тисяч євро Рубіа віддала в якості застави (якби вона не почала ремонт протягом трьох років з моменту покупки нерухомості, сума б згоріла), 12 тисяч євро пішли на покупку будматеріалів, 20 тисяч жінка заплатила будівельникам. В цілому за два роки Деніелс витратила на ремонт одного будинку 60 тисяч євро.

Незважаючи на високу вартість ремонту, Рубіа задоволена, що придбала нерухомість в італійському містечку. За її словами, їй подобається архітектура будинку та історія старої будівлі.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...