Хіти тижня. Жінка схудла на 70 кг після приниження в літаку: Неймовірні фото до і після

Уродженка Канади Келсі Бонас, яка страждала від зайвої ваги, схудла приблизно на 70 кілограмів після приниження в літаку. Справа в тому, що жінка не змогла пристебнутися через недостатню довжину ременя безпеки. Про це написало видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Так, 32-річна Бонас розповніла після того, як вийшла заміж і народила дітей. Вона почала їсти багато фастфуду і часто ходити в McDonald's. Через зайву вагу у жінки виникало багато труднощів. Вона почала неодноразово сідати на дієти і приєдналася до списку очікування для операції з шунтування шлунку.

Але переломний момент настав, коли Бонас потрібен був ремінь-подовжувач під час польоту в літаці, а її дітям стало соромно. Так, жінці вдалося схуднути тільки після операції з шунтування шлунку і відмови від шкідливої їжі на користь більш здорової.



Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....