Хіти тижня. Жінка затіяла вдома ремонт і знайшла дуже дивну схованку з алкоголем (фото)

Демонтувавши одну зі стін, господиня натрапила на ящики з пляшками.

Мешканка Сіетла (США) на ім'я Дженна Уолден випадково виявила в стінах свого старого будинку дивовижну знахідку - тайник зі спиртними напоями часів сухого закону, коли виробництво та продаж алкоголю були заборонені, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Американка готувала свій будинок до продажу, але перед цим вирішила його трохи підмарафетити. Демонтувавши одну зі стін, господиня натрапила на ящики з пляшками. Деякі з них зберегли маркування, що вказує, що випивка була розлита в 1933 році.

"Це було дійсно здорово - знайти ці маленькі капсули часу", - поділилася щасливиця. Жінка вважає, що цей алкоголь з часів сухого закону, який діяв в США з 1920 по 1933 рік. Спиртне було розлите в різні тари, в тому числі й в пляшки з-під кетчупу. За словами американки, це було домашнє пиво.

Дженна навіть наважилася відкоркувати пляшку раритетного напою і влаштувати дегустацію. Як зізналася жінка, напій на смак нагадує сидр тільки з дуже різким запахом оцту.

Тепер ця історична знахідка перейде в руки новим власникам будинку. Можливо, це буде знавець, який знайде раритетному алкоголю належне застосування.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...