Хіти тижня. Жінка зробила тест ДНК для пошуку родичів і дізналася страшну правду про біологічного батька

63-річна Кеті Гілкріст знала, що її удочерили, але не здогадувалася, що її батько є одним з найбільш розшукуваних злочинців у США. CNN розповів історію жінки, ДНК-тест якої розкрив страшну сімейну таємницю, передають Патріоти України.

Кеті Гілкріст зробила тест ДНК у 2017 році, щоб знайти родичів і дізнатися про своє походження. Результати допомогли їй познайомитися з троюрідною сестрою Сьюзан Гіллмор зі штату Мен. Жінки подружилися, і оскільки Гіллмор виявилася фахівцем із генеалогії, вони вирішили разом шукати інформацію про біологічну родину Кеті.

Після кількох років досліджень жінки виявили, що рідним батьком Гілкріст виявився Вільям Бредфорд Бішоп - колишній офіцер дипломатичної служби, який з 1970-х років ховається від правосуддя. ФБР звинувачує його у вбивстві 68-річної матері, 37-річної дружини та трьох синів у віці 5, 10 і 14 років. Скоївши злочин 1 березня 1976 року, він перевіз їх у ліс і спробував спалити тіла. Відтоді чоловік знаходився у бігах.

Страшна знахідка шокувала жінку, прийомні батьки якої були тихими і стриманими людьми. Вона вважає, що її батько, якому має бути близько 84 років, все ще живий. ФБР також розшукує його як "озброєного і надзвичайно небезпечного злочинця".

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...