Хіти тижня. Жнива для безхребетників: Відома співачка-"бандерівка" агітує на концертах за екс-регіонала

Популярна украинська співачка Ірина Федишин виступила на агітаційному концерті ексрегіонала Володимира Мисика.

Безпартійний Володимир Мисик, балотується в мажоритарному окрузі №172 у Харкові. Під час концерту також виступав мер Харкова Геннадій Кернес, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

Міський голова Кернес агітував за Володимира Мисика, і назвав усіх присутніх однією великою родиною. Ірина Федишин також повідомила про концерт в Харкові, але його агітаційну частина не згадала.

Фестиваль сім'ї проходив в неділю 14 липня. На концерті виступали MARUV, Ірина Федишин та Сергій Бабкін.Продюсер Федишин зазначив, що під час її виступу агітаційних плакатів не було. "З приводу того, що Мисик повинен вітати десь після концерту, нам було відомо. Ми знали, що буде його вітання в кінці концерту, але він безпартійний, тому ніяких питань з цього приводу немає", - каже Віталій Човник.Віталій Мисик з 2006 по 2012 рік був членом Партії Регіонів в Харківській міській раді. З 2016 став членом партії Відродження.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...